Затвори  x
Информирајте ги вашите пријатели за Salus - MК.
Сакате да ги информирате вашите пријатели за овој сајт? Ве молиме, пополнете ги информациите подолу. Ние нема да ги зачуваме ниту една од вашите е-пошти. Тие се потребни само за да ги контактираме вашите пријатели.
Е-пошта на вашиот пријател/ка: Еве го текстот на е-поштата што го добиваат вашите пријатели:
Вашата е-пошта: "Еве некои сајтови што вредат да ги видиш:

www.salus-mk.com

Сè најдобро!"
Затвори x
Затвори  x
Контакт

Имате прашања?

Со цел побрзо да одговориме на вашите прашања,
Ве молиме, пополнете го формуларот подолу.
Дистрибутер:
Бета Фарм DOOEL,
ул. "Оњен Прица" бр.5,
1000 Скопје,
Македонија
Tel: 02/ 5113 113
info@salus-mk.com
Повик
Име*
Презиме*
Телефон
Е-пошта*
Нарачка*


* Задолжително
mbylle  x
Porosija

Klikoni + për të shtuar produktin ose - për të larguar ndonjë produkt
Ju lutemi zgjedhni produktet dhe sasinë!
Thirrja
Emri *
Mbiemri *
Rruga / Numri *
Kodi postar / Vendi / Shteti *
Telefoni *
E-Mail *
* Detyrueshme
Затвори x
Овластен застапник и дистрибутер

Овој сајт е дизајниран и управуван од страна на компанијата Бета Фарм DOOEL, ул. "Оњен Прица" бр.5, 1000 Скопје, Македонија. Бета Фарм е застапник и дистрибутер за SALUS Haus Д-р мед. Ото Greither Nachf. GmbH & Co. KG за Косово, Албанија и за Македонија. Понудите на овој веб-сајт се насочени исклучиво кон потрошувачите во Македонија.

Преку е-пошта можете да контактирате со нас на info@salus-mk.com.

Ние внимателно ги контролираме содржините на овие страници, но, сепак, не можеме да одговориме за содржината на надворешните линкови. За нивната содржината, одговорни се администраторите на останатите веб-сајтови.

© 2010 Бета Фарм DOOEL
Затвори x

Листа на аптеки каде можете да ги најдете Флорадикс, Флорадикс Киндервитал и Алпенкрафт.

Аптеки ЕУРОФАРМ локации:

1. Ул. Водњанска бр. 17 (Клинички центар) - Скопје
2. Бул. Кочо Рацин – ВЕРО Центар лок. 7 – Скопје
3. Бул. Јане Сандански бр. 70 – Скопје
4. Ул. Народни Херои б.б. (Расадник, СП Маркет) – Скопје
5. Ул. максим Горки бр. 8 – Скопје
6. Ул. Ѓорѓи Сугаре бр.2 лок. 5 – Скопје
7. Ул. Ѓорче Петров б.б. (СП Планет)
8. Ул. Ужичка Република лок. 284 (Кисела Вода) – Скопје
9. Трговски Центар РАМСТОР (Центар) – Скопје
10. Ул. прохор пчински бр. 135 (Чаир) – Скопје
11. Бул. Јане Сандански бр. 65 лок. 2 – Скопје
12. Бул. Кочо Рацин б.б. (Зелен пазар) – Скопје
13. Ул. Иво Лола Рибар бр. 76 – Скопје
14. Ул. Бапчор б.б. (Чаир) – Скопје
15. Бул. партизански одреди бр. 1/1 – Скопје
16. Ул. Маршал Тито бр. 1 – Скопје
17. Ул. 100 б.б. (С. Волково) – Скопје
18. Ул. Огњан прица бр. 5 – Скопје
19. Ул. Лондонска б.б. (Карпош) - Скопје
ПЗУ Аптека Нарис
Ул. "2" Визбегово бр. 89
Скопје

ПЗУ Аптека Нарис 1
Ул. 11 Октомври бр.25
Скопје

ПЗУ Аптека Нарис 2
Ул. Маџари бб, Ченто
Скопје

ПЗУ Аптека Нарис 3
Ул. Крсте Мисирков бб.
Скопје

ПЗУ Аптека Нарис 4
Ул. Кузман Јосифовски бр.37
ПрилепПЗУ Аптека Нарис 5
Ул. чеде Филиповски бб
Гостивар

ПЗУ Аптека Нарис 6
Ул. Маршал Тито бр.112
Велес

ПЗУ Аптека Нарис 7
Ул. Маршал Тито бр.23
Скопје

ПЗУ Аптека Нарис 8
Бул. Партизански одреди бр. 127/7
Скопје

ПЗУ Аптека Нарис 9
Ул.Д. Туриманџоски ТЦ Лисиче 1/1/6а
Скопје

ПЗУ Аптека Нарис 10
Ул. Маршал Тито бб
Богданци


ПЗУ Аптека Нарис 11
Ул. Благоја Стефковски бр. 37, Маџари
Скопје

ПЗУ Аптека Нарис 12
ул. Маџари бб
Скопје

ПЗУ Аптека Нарис 13
Бул. Партизански одреди бб
Поликлиника Букурешт
Скопје

ПЗУ Аптека Нарис 14
Ул. 4ти Јули бб З.С. Ѓорче петров II
Скопје

ПЗУ Аптека Нарис 15
Ул. Коста Новаковиќ бб
Поликлиника Јане Сандански
Скопје

ПЗУ Аптека Нарис 16
Ул. Јани Луковски бр. 5
Скопје

ПЗУ Аптека Нарис 17
Ул. Московска бр. 17/7
Скопје

ПЗУ Аптека Голд Мун
Ул. Џон Кенеди 1/11
Чаир, Скопје

ПЗУ Аптека Голд Мун 2
Ул. Втора Македонска Бригада бр. 52
Чаир, Скопје

ПЗУ Аптека Голд Мун 3
Ул. Благоја Паровиќ бр. 1-1/7
Чаир, Скопје

ПЗУ Аптека Кева
Ул. Елисие Поповски бр. 10
Центар, Скопје

ПЗУ Аптека Ефедра
ул. Орце Николов бр. 155
Центар, Скопје

ПЗУ Аптека Геа
Ул. Доситеј Обрадовиќ бр. 1
Кисела Вода, Скопје

ПЗУ Аптека Геа 2
Ул. Водњанска бр. 24
Центар, Скопје

ПЗУ Аптека Геа 3
Ул. Мито Хаџивасилев бр. 26
Центар, Скопје


ПЗУ Аптека Гороцвет Фарм
ул. 4ти Јули бр. 122
Скопје

ПЗУ Аптека Марија Гален Фарм
Ул. Мајаковски бр.3 Локал 1
Центар, Скопје

ПЗУ Аптека Амброзија
Ул. Мајаковски бр. 12
Центар, Скопје

ПЗУ Аптека Херба
Ул. Втора Македонска Бригада б.б.
Скопје

ПЗУ Аптека Биофит
Ул. Востаничка бр. 48
Скопје

ПЗУ Аптека Берна Фарм
Ул. Цветан Димов б.б.
Скопје

ПЗУ Аптека Бисер
Бул. Јане Сандански ТЦ А2/Лок. 10
Аеродром, Скопје

ПЗУ Аптека Мајчина Душица
Бул. Крсте Мисирков б.б.
Скопје

ПЗУ Аптека Вита Неа
Ул. Видое Смилевски Бато бр.14 лок. 4
Скопје

ПЗУ Аптека Биомедика
Ул. Никола Парапунов б.б.
Скопје

ПЗУ Аптека Теријак
Бул. Црвена Армија бр. 20
Скопје

ПЗУ Галениум Фарм
Ул. Васил Ѓоргов б.б.
Скопје


ПЗУ Аптека Ескула Плус
Ул. Ангел Димовски бр. 4
Скопје


ПЗУ Аптека Артемиза
Ул. Видое Смилевски бато 9/1
Скопје

ПЗУ Аптека Молика
Ул. Ѓорѓи Сугаре бр.2 лок. 6
Кисела Вода, Скопје

ПЗУ Дона Фарм
Ул. Скупи 5А
Систина, Скопје


ПЗУ Аптека Дател Фарма
ТЦ Васил Главинов 2/3
Скопје

ПЗУ Аптека Алкон Фармација
Бул. Авној бр. 68
Скопјеv
ПЗУ Аптека Орхидеја-Б
Бул. Авној бр. 22
Скопје

ПЗУ Аптека Макмедика
ул. Ѓорче Петров бр. 1
1000 Скопје

ПЗУ Аптека Опиум
Ул. Димитар Туриманџоски бр. 3
1000 Скопје

ПЗУ Аптека Промедика Фарм
Ул. Мито Хаџивасилев Јасмин бр. 50
1000 Скопје
Затвори x

СКОПJЕ

АПТЕКА АРТЕМИЗИHА
ул.Видео Смилевски бато бр.9/1

АПТЕКА АСПИРИН-ФАРМ
с.Сингелиќ Ул.Алија Авдовиќ бр.2

АПТЕКА АКАЦИЈА
ул.Козле бр88/3

АПТЕКА АЛКОН ФАРМАЦИHА
Бул АВНОH бр.68

АПТЕКА АСПИРИН-ФАРМ -2
с.Арачиново

АПТЕКА АМБРОЗИHА-ФАРМ
ул.Мајаковски бр.12

АПТЕКА БАЗИЛИКА
Ул.Јани Лукаровски бр.10

АПТЕКА БЕРНА ФАРМ
ул. Цветан Димов б.б.

АПТЕКА БИОЛЕК 1
ул.Партизански одреди бр.66 -А

АПТЕКА БИОЛЕК 2
Бул.Hане Сандански А1/Б1.лок.5

АПТЕКА БИОФИТ
Ул.Востаничка бр.48

АПТЕКА БИОФИТ 2
Ул.Козле бр.44

АПТЕКА БЕТА ФАРМАЦИЈА
ул.Иван Милутиновиќ бр.24

АПТЕКА БИОМЕДИКА
ул.Никола Парапунов б.б.

АПТЕКА БОЖИЛАК
ул.Партизански Одреди бр.149-Т.Ц.Порта Влае

АПТЕКА ВИОЛА –Tobacco 2
ул.Hане Сандански Бр 82 лок. 23

АПТЕКА ВИОЛА- ГТЦ
Кеј 13-Ти Ноември бр.3

АПТЕКА ВИОЛА-Центар
ул. Васил Главинов бр.3 лок.14

АПТЕКА ВИОЛА-Буњаковец
бул.Партизанси Одреди бр.22

АПТЕКА ВИОЛА- Водњанска
ул. Водњанска бр.28

АПТЕКА ВИОЛА-Бисер
Трговски центар Бисер лок.23

АПТЕКА ВИОЛА- Црниче
ул. Востаничка бр.49

АПТЕКА ВИОЛА-Капиштец
ул.Васил Cоргов б.б

АПТЕКА ВИВАЛЕК
Ул.Коце Металец бб.нас. Железара

АПТЕКА ВИВАЛЕК 2
ул.Финска бб. ТЦ. Ченто

АПТЕКА ВОДОЛИЈА
ул.АВНОЈ бр:22

АПТЕКА ГОЛД-МУН
ул.Џон Кенеди бр.1/11

АПТЕКА ГОЛД-МУН 2
ул.Втора Македонска Бригада бр.52

АПТЕКА ГОЛД -МУН 3
ул.Благоја Паровиќ бр.1-1/7

АПТЕКА ГОЛД-МУН 4
с. Студеничани, ул. 2 бр. 8

АПТЕКА ГАЛЕНИУМ ФАРМ
Новопроектирана бб (дискон тинекс)

АПТЕКА ГАЛЕНИУМ ФАРМ 1
ул.Перо Наков бб

АПТЕКА ГАЛЕНИУМ ФАРМ 2
ул.Васил Cоргов б.б.

АПТЕКА ГАЛЕНИУМ ФАРМ 3
ул. 3-та Македонска Бригада бб

АПТЕКА ГАЛЕНИУМ ФАРМ 4
ул.даме Груев бр.4 (Тинекс маркет)

АПТЕКА ГАЛЕНИУМ ФАРМ 5
ул.Првомајска бб

АПТЕКА ГОРОЦВЕТ
ул.4-ти Hули бр.122

АПТЕКА ГЕА
ул. Доситеј Обрадовиќ бр.1

АПТЕКА ГЕА 2
ул.Водњанска бр.24

АПТЕКА ГЕА 3
ул.Мито Хаџи Василев бр.26

АПТЕКА Д + Д ФАРМ
ул.Народен Фронт бр.19/1 лок.4

АПТЕКА ДАТЕЛ ФАРМА
ул.Васил Главинов бр.2/3 Мал Трговски Центар

АПТЕКА ДА-ЈАНА ФАРМ
ул.Кемал Сејфула бб - Чаир

АПТЕКА ДОНА ФАРМ
ул.Скупи бб

АПТЕКА ДНА АННИ ФАРМ
ул. Исаија Мажовски бр.44 локал 5

АПТЕКА ЕРД-ФАРМ
ул.Цветан Димов бр.96

АПТЕКА ЕУРОФАРМ - Клинички Центар Скопје
ул. Водњанска бр. 17

АПТЕКА ЕУРОФАРМ ВЕРО ЦЕНТАР
Бул. Кочо Рацин -Веро Центар лок.7

АПТЕКА ЕУРОФАРМ СЕРАВА
ул.Прохор Пчински бр.135

АПТЕКА ЕУРОФАРМ БИСЕР
Бул.Hане Сандански бр.70

АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАСАДНИК
ул.Народни Херои б.б. (С.П.Маркет Расадник)

АПТЕКА ЕУРОФАРМ (Максим Горки)
ул. Максим Горки бр.8

АПТЕКА ЕУРОФАРМ КИСЕЛА ВОДА
ул. Cорѓи Сугаре бр.2 лок.5

АПТЕКА ЕУРОФАРМ-С.П.ПЛАНЕТ
Cорче Петров бб.С.П.Планет

АПТЕКА ЕУРОФАРМ ДРАЧЕВО
ул.Ужичка Република лок. 284

АПТЕКА ЕУРОФАРМ РАМСТОР
Т.Центар РАМСТОРЕ МАЛ

АПТЕКА ЕУРОФАРМ АЕРОДРОМ
бул.Hане Сандански бр.67 лок.2

АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЗЕЛЕН ПАЗАР
Бул. Кочо Рацин , Зелен Пазар

АПТЕКА ЕУРОФАРМ (Иво Лола Рибар) ВЕРО 2
ул. Иво Лола Рибар бр.76

АПТЕКА ЕУРОФАРМ АВТОКОМАНДА
ул.Бапчор бб.

АПТЕКА ЕУРОФАРМ БУJАКОВЕЦ
ул. Партизански Одреди бр.1/1

АПТЕКА ЕУРОФАРМ РЕКОРД
ул.Маршал Тито бр.1

АПТЕКА ЕУРОФАРМ (с.Волково)
с.Волково ул.100 б.б.

АПТЕКА ЕУРОФАРМ - Огњан Прица
ул.Огњан Прица бр.5

АПТЕКА ЕУРОФАРМ ТАФТАЛИOЕ
ул. Лондонска б.б.

АПТЕКА ЕУРОФАРМ РЕКОРД
ул.М.ТИТО бр.1

АПТЕКА ЕУРОФАРМ ИДАДИЈА
ул.И.Л.РИБАР бр.36

АПТЕКА ЕУРОФАРМ ЖЕЛЕЗНИЧКА
ул.Владимир Коларов бр.1А

АПТЕКА ЕУРОФАРМ ПИНТИЈА
ул.Саса бр.40

АПТЕКА ЕСКУЛАП ПЛУС
ул. Ангел Димовски бр.4 Опш.Аеродром

АПТЕКА ЕФЕДРА
ул.Орце Николов бр.155

АПТЕКА ЗАНА
Ул. Петар Георгиев бр.116

ЗЕГИН МНТ
ул.Битпазарска бб

ЗЕГИН АЕРОДРОМ ТРИ БИСЕРИ
ул.Јане Сандански бр.7/7

ЗЕГИН К.ВОДА 1
ул.И. Козаров бр.24 локал .35

ЗЕГИН K.ВОДА 2
ул.Сава Ковачевиќ бр.42

ЗЕГИН ДРАЧЕВО
Димитрије Чуповски бр.68

ЗЕГИН БУЊАКОВЕЦ
Бул.Pартизански Одреди 25/1-35

ЗЕГИН ЛЕПТОКАРИЈА
Бул.Pартизански Одреди бр. 66a

ЗЕГИН КАПИШТЕЦ
ул.Васил Ѓоргов бр.20 лок.8

ЗЕГИН TOБAKO
ул:Jане Сандански бб. лок.5

ЗЕГИН ПОРТА ВЛАЕ
ул. Ѓ.Петров 1 лок.4

ЗЕГИН ВОДНО
ил.В. Назор бр . 4

ЗЕГИН ЏОН КЕНЕДИ
ул Џон Кенеди бр.9a

ЗЕГИН J.САНДАНСКИ
ул.Jане Сандански 109/2

ЗЕГИН ГТЦ 1
ГТЦ – подрум лок.449

ЗЕГИН ГТЦ 2
ГТЦ – приземје лок.492

ЗЕГИН ЃОРЧЕ ПЕТРОВ
ул. Ѓорче Петров бр.60 лок,14

ЗЕГИН ЧEНTO
ул.Маџари бб

ЗЕГИН Св. ПЕТКА
ул. Бихачка бр. 4

ЗЕГИН БУТЕЛ
ул.Живко Брајковски бб. лок. 2/3

ЗЕГИН АВТОКОМАНДА
ул. Јани Ликаровски бр 3

ЗЕГИН НОВО ЛИСИЧЕ
ул. В.С. Бато лок.1a

ЗЕГИН БИТ ПАЗАР
ул. Крсте Мисирков бб

ЗЕГИН ШУТО ОРИЗАРИ
ул. Шуто Оризари бр.94

ЗЕГИН ТАФТАЛИЏЕ
ул.Московска бр. 16-1

ЗЕГИН МЕДИКА
ул. Народен фронт 5/4-2

ЗЕГИН ИЛИНДЕН
нас. Илинден 815,

ЗЕГИН KAРПOШ
ул. Партизански Одреди 88/6 лок.16

ЗЕГИН БИСЕР
ул.Јане Сандански 24 лок6

ЗЕГИН НОВОСЕЛСКИ ПАТ
ул.Лука Геров бр.3

ЗЕГИН МАЏАРИ
Благоја Стефковски бр.61

ЗЕГИН ЖЕЛЕЗНИЧКА
Транспортен центар - ж. станица

ЗЕГИН МЛЕЧЕН РЕСТОРАНТ
ул.Иво Лола Рибар бр. 72

ЗЕГИН РАДИШАНИ
Деловен Комплекс Центар за Снабдување објект 1 локал 1

ЗЕГИН НОВО ЛИСИЧЕ 2
ул.Асном бр.22 локал 2

ЗЕГИН ТОПАНСКО ПОЛЕ
ул.Лазо Трпески 88

ЗЕГИН САРАЈ
ул. Маршал Тито бб

ЗЕГИН САРАЈ 2
с.Сарај ул.М.Тито бб.

ЗЕГИН УНИВЕРЗАЛНА
ул.Партизански Одреди

ЗЕГИН СИТИ МОЛ
ул.Партизански Одреди бб

АПТЕКА КЕВА
уЛ.Елисие Поповски бр.10 лок.бр.8

АПТЕКА ЛАHФ
ул.Тетовска бр.28

АПТЕКА ЛИНЦУРА
Бул.Асном бр.28 лок 1

АПТЕКА МОЈА АПТЕКА
ул.Иван Аговски бр.7-Лок.1

АПТЕКА МАКМЕДИКА
ул.Cорче Петров бр.1

АПТЕКА МАК ФАРМ-Беќаровска
ул.Веселин Мислеша бр.5

АПТЕКА МОЛИКА
ул.Cорѓи Сугаре бр.2/1 лок.1 Кисела Вода

АПТЕКА МАHЧИНА ДУШИЦА
Бул.Крсте Мисирков б.б.

АПТЕКА МАHЧИНА ДУШИЦА -2
ул.Зелен Пазар бр.368

АПТЕКА МАРИHА ГАЛЕН ФАРМ
ул.Мајаковски бр.3 лок 1

АПТЕКА МАРИHА
ул.Ѓорче Петров бр.84

АПТЕКА МАРИЈА 2
ул. Водњанска бр.36

АПТЕКА НАРИС
ул.2 Визбегово бр.89

АПТЕКА НАРИС 1
ул.11-ти Октомври бр.25

АПТЕКА НАРИС 2
ул. Маџари б.б. Ченто

АПТЕКА НАРИС 3
ул. Крсте Мисирков б.б. Бит Пазар

АПТЕКА НАРИС 7
ул.Маршал Тито бр.23

АПТЕКА НАРИС 8
ул.Партизански одреди бр.127/7

АПТЕКА НАРИС 9
ТЦ ЛИСИЧЕ бр.1/1/6А

АПТЕКА НАРИС 11
ул. Благоја Стефковски бр. 37, Маџари

АПТЕКА НАРИС 12
ул. Маџари бб. Поликлина Ченто во состав на HЗУ Здравен дом Скопје

АПТЕКА НАРИС 13
ул. Партизански одреди бб. Поликлиника Букурешт

АПТЕКА НАРИС 14
ул.4-ти Hули бб , ПЗС Cорче Петров 2

АПТЕКА НАРИС 15
ул.Коста Новаковиќ бб. Поликлиника Hане Сандански

АПТЕКА НАРИС 16
ул.J. Лукровски бр. 5

АПТЕКА НАРИС 1
Московска бр.17 локал 17

АПТЕКА ОМЕГА ФАРМ-1
ул.Ленинова 44

АПТЕКА ОМЕГА ФАРМ-2
Ул. Лондонска бр19

АПТЕКА ОМЕГА ФАРМ-3
Ул. Крсте Мисирков бр.44

АПТЕКА ОРХИДЕHА - Б
ул. Hане Сандански бр.7

АПТЕКА ОПИУМ
ул.Димитар Туриманџовски бр.3

АПТЕКА ПАНАЦЕА
ул.Партизански Одреди бр 62. лок.2

АПТЕКА ПОЛИН
ул.Видео С.Бато бр.9/1 лок. 8

АПТЕКА ПРОМЕДИКА-ФАРМ
ул.Мито Хаџи Hасмин бр.50 кат 2

АПТЕКА РЕЧИ ФАРМ
ул.Серава бр.67б

АПТЕКА РОПАФАРМ
ул. Видео Смилевски Бато бр.2 А лок. 5

АПТЕКА САРАЈ ФАРМ
ул. 20 бр.37

АПТЕКА САРАЈ ФАРМ 2
Ул.14/4 Сарај

АПТЕКА САРА ФАРМ 1
ул.Ратко Митровиќ бр.67А н.Драчево

АПТЕКА САРА ФАРМ 2
ул.Сава Ковачевоќ бр.2 лок.4

АПТЕКА Св.ПЕТКА
Ул.Сава Ковачевиќ

АПТЕКА СИТИ ФАРМАЦИ 1
ул. Методија Митевски бр.3/2-2

АПТЕКА СИТИ ФАРМАЦИ
ул.Кочо Рацин бр.15/2

АПТЕКА СТУДЕНТСКА
ул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.58

АПТЕКА СТУДЕНТСКА 2
ул.Иво Лола Рибар бр.28

АПТЕКА САРАХ
бу.Македонско-Косовска Бригада бр.16/лок.12-121/920

АПТЕКА САРАХ 1
ул.Крсте Арсенов бб

АПТЕКА СОНЦЕ ФАРМ
ул. Сава Ковачевиќ бр.47 Г 1/15

АПТЕКА ТЕРИHАК
с.Миладиновци ул.8 бр.55

АПТЕКА ФАРМА ВИВА
ул.Вељко Влаховиќ бр.22А

АПТЕКА ХЕРБА
Т.Ц.Чаирчанка ул.Цветан Димов бр.40

АПТЕКА ХЕРБА -ЧАИР
Во склоп на HЗУ-Здравен Дом-Скопје,Чаир.

АПТЕКА ХЕРБА -ШУТО ОРИЗАРИ
Во склоп на HЗУ-Здравен Дом-Скопје, Шуто Оризари.

АПТЕКА ХЕРБАЛ МЕДИКАЛ
ул.Бул.Партизански Одреди бр.231-64/3

АПТЕКА ХЕРБА -БИТ ПАЗАР
Во склоп на HЗУ-Здравен Дом-Скопје, Бит Пазарv

АПТЕКА ХЕРБА -БУТЕЛ 2
Во склоп на HЗУ-Здравен Дом-Скопје, Бутел 2

АПТЕКА ХЕРБАЛЕК ФАРМ
ул. Козле бр.15

АПТЕКА ХЕДЕРА
Т.Ц.Буњаковец лок.19-приземје


БИТОЛА

АПТЕКА Еурофарм
ул.Игњат Атанасовски бб.

АПТЕКА Еурофарм
ул. Hосиф Hосифовски Бр.1

АПТЕКА Еурофарм
ул. Партизанска Б.Б.

АПТЕКА Еурофарм
ул. Прилепска Бб

АПТЕКА Еурофарм
ул. Солунска Бр.234

АПТЕКА СОФОРА
ул.Никола Тесла Бр.4

АПТЕКА ЗЕГИН ФАРМ
ул.Борис Кидрич бб. Битола

АПТЕКА ЗЕГИН ФАРМ 2
ул.Партизанска бр.110

АПТЕКА ЗЛАТА
ул.Народни Херои бр.10

АПТЕКА МАЈА ФАРМ
ул.Народни Херои бр.11

АПТЕКА РОСА ВИТА
ул.Моша Пијаде бр.11-13

АПТЕКА ТОМЕКС
ул.Моша Пијаде бр.11-13

АПТЕКА ФАРМ ЗДРАВЈЕ
ул.Македонска бр.36

АПТЕКА ФАРМ ЗДРАВЈЕ 2
ул.29-ти Ноември бр.8


БОГДАНЦИ

Аптека Нарис 10
ул.Маршал Тито б.б


ВЕЛЕС

Аптека Еурофарм
ул. Маршал Тито Бр.16

Аптека Еурофарм
ул. Александар Деминовски

АПТЕКА ЖИВА ФАРМ
ул.Ленинова бр.7

АПТЕКА ЖИВА ФАРМ 2
ул.М.Тито бб.

АПТЕКА ЖИВА ФАРМ 3
ул.Благој Ѓорев бр.37

Аптека Нарис 6
ул. Маршал Тито 112

АПТЕКА ЗЕГИН
ул.Маршал Тито бр.7 Велес

АПТЕКА ЗЕГИН
ул.Благој Ѓорев бб. Велес


ГОСТИВАР

АПТЕКА БОНИ ФАРМ
ул. Кочо Зози бр.31

АПТЕКА ГЕНИУС-ФАРМ
с.Добридол бб

Аптека ДИТИ ФАРМ
ул. Мајор Чеде Филиповски бр.29

АПТЕКА Е и М ФАРМ
ул.Мајор Чеде Филиповски бр.29

АПТЕКА ЕРИОН ФАРМ
с.Добри дол Гостивар

АПТЕКА ЗЕГИН ФАРМ-ГОСТИВАР
Ул.М.Чедо Филиповски бр.240

АПТЕКА КЕНАН ФАРМАЦИHА
ул. Гоце Делчев бр 29

АПТЕКА МЕНТИ-ФАРМ
с.Чегране

АПТЕКА МЕД-ФАРМ
с.Чегране

Аптека Нарис 5
ул. Чеде Филиповски б.б.

Аптека П.Р. Фарм
ул. Мајор Чеде Филиповски бр.242

АПТЕКА ПРО-ФАРМ-2
ул. Беличка бб

АПТЕКА РОМЕДИКА 2
ул.Мајор Ч. Ф. бр248

АПТЕКА РЕМЕДИА
с.Неготино

АПТЕКА САРАЧ
ул.Борис Кидрич бр 56

АПТЕКА ФАРМЕД-М 2
ул.М.Ч. Филиповски

АПТЕКА ФАРМЕД-М
ул.Браќа Гиновски бб

АПТЕКА ХУМАНА-Е&М
с.Форино

АПТЕКА ХУМАНА
ул. Мајор Чеде Филиповски бр.244


ГЕВГЕЛИHА

АПТЕКА БИОФАРМ
ул.С.М.Данко бр.59

АПТЕКА БИОФАРМ 2
ул.М.Тито бр.156

АПТЕКА БИОФАРМ3
ул.Горге Стамов бр.1

АПТЕКА ЕУРОФАРМ
ул. Маршал Тито Бб

АПТЕКА ЗЕГИН
ул.Слободан Митров Данко бр.63

АПТЕКА МЕДИКА 2003
ул.Горге Стамов бб.

АПТЕКА НИМА
бул.Гевгелија бб.

АПТЕКА ФАРМА НОВА ММ
ул.Васо Карајанов бр.5

АПТЕКА ПРИМА ФАРМ
ул.Миле Пецанов бр.3

АПТЕКА ПУНИКА
ул.Димитар Влахов бр.3

АПТЕКА ФАРМАЦИЈА ПЛУС
ул.С.М.Данко бр 55


ДЕБАР

АПТЕКА ЗЕГИН
ул.Братство Единство бб.Дебар


ДЕЛЧЕВО

АПТЕКА АКУС ФАРМ
ул.4 Јули бр4

АПТЕКА ЗЕГИН
ул.4 Јули бб Делчево


КАВАДАРЦИ

АПТЕКА АЛТЕА
ул.Страшо Пинџур бр.59-А

АПТЕКА ГЛОРИЈА
ул.Илинденска бр.115

АПТЕКА ДИАНА
ул.Илинденска бб.

АПТЕКА КАМЕЛИЈА
ул.Ј.Н.А. бр.56

Аптека Еурофарм
ул. Hна Бр.52

АПТЕКА ЗЕГИН
ул.7ми Септември бб Кавадарци

АПТЕКА ЗЕГИН
ул.Пано Мударов влез 2 Кавадарци

АПТЕКА ЗЕГИН
ул.Маршал Тито бр.15 Кавадарци


КРАТОВО

Аптека Еурофарм
ул.Cуро Салај Бб


КРУШЕВО

Аптека Еурофарм
ул. Илинденска Бр.13 А


КИЧЕВО

АПТЕКА АЛТЕА ФАРМАЦИЈА
ул.Маршал Тито бр.123

АПТЕКА БРУНО Б1
ул.Маршал Тито бр.115

АПТЕКА БРУНО Б3
ул.Борис Кидрич бб.

АПТЕКА БЕЛ ЛЕК
ул.М.Тито бр.11-а/5

Аптека Еурофарм
ул.Ослободување Бб

АПТЕКА ЛИНОВА
ул.М.Тито бр.121

АПТЕКА ЗЕГИН
Бул.Ослободување бр.44

АПТЕКА ЗЕГИН
ул.Маршал Тито бр.106

АПТЕКА ЗЕГИН
ул.Маршал Тито бр.20

АПТЕКА ХЕРБА
ул.11 Септември бб


КОЧАНИ

Аптека Еурофарм
ул. Маршал Тито Бр.8

АПТЕКА ЗЕГИН
ул.Маршал Тито бр.45 Кочани

АПТЕКА ЗЕГИН
ул.Кеј на Револуција бр.6 Кочани

АПТЕКА ЛЕК-ФАРМ
ул.Маршал Тито бр.15


КУМАНОВО

АПТЕКА АХИЛЕА
ул.Х.Т.Карпош бр.34

АПТЕКА АЛФАЛЕК
ул. Hане Сандански бр 45

АПТЕКА БИ-ЖА-ДЕ 1
ул.Козјак бр.6

АПТЕКА БИ-ЖА-ДЕ 2
ул.11 Октомври бр.41

АПТЕКА БИ-ЖА-ДЕ 3
ул.Тоде Мендол бр.12

АПТЕКА ВИТАЛИКА
ул. 11 Октомври бр.39/3-3

АПТЕКА ВАВИЛОН ФАРМ ПЛУС
ул.Тоде Мендол бр.15

АПТЕКА ВАВИЛОН ФАРМ
Ул. Тоде Мендол (зелен пазар) бб

АПТЕКА ДУВЛИС
ул.Гоце Делчев бр.36

АПТЕКА ХИГИHА
ул.Тоде Мендол бр.7

АПТЕКА ХИГИHА -2
ул. 3 Македонска ударна бригада бр65

АПТЕКА ДЕМЕТРА 1
ул. 3 Македонска ударна бригада бр106

АПТЕКА ДЕМЕТРА 2
ул. 11 Октомври бр 13

АПТЕКА ДЕМЕТРА 3
ул. Х.Т. Карпош бр.7

АПТЕКА ДЕМЕТРА 4
ул.М.Тито бб

АПТЕКА ДЕМЕТРА 5
ул. .Тоде Мендол бр.65

АПТЕКА ДЕМЕТРА 6
ул. Веселин Маслеша бб

АПТЕКА ДЕМЕТРА 7
с.Старо Нагоричане

АПТЕКА ДЕМЕТРА 8
Ул. Доне Божинов бр.29

АПТЕКА ДАФИНА
ул.11 Октомври бб

АПТЕКА ДОНИТА
ул.Х.Т. Карпош бр.12а

Аптека Еурофарм
ул.Нова Hугославија Бр.2

АПТЕКА ЕДА-ФАРМ
ул. 11 Октомври бр11

АПТЕКА ЕРД-ФАРМ
ул.Х.Т.Карпош бр.35

АПТЕКА ИЛИНДЕН
ул.Доне Божинов бр.18

АПТЕКА КАМЕЛИЈА
ул.М.Тито бр76

АПТЕКА КАМИЛИЦА
ул.Тоде Думба бб

АПТЕКА МАРК ФАРМ
ул.Доне Божинов бр.48

АПТЕКА МЕДИ-ФАРМ
ул.Перо Чичо бр.7

АПТЕКА НОВАЛЕК
ул.Доне Божинов бр.36

АПТЕКА ПРО ВИТАЛИС
ул.11 Октомври бр.45

АПТЕКА СПЕКТРА
ул.Пиринска Македонија бб.

АПТЕКА ХЕРБАВИТА
ул.Доне Божинов бр.30

АПТЕКА ШЕНДИ ФАРМ
ул.11 Октомври бр.4.15-3/2


НЕГОТИНО

АПТЕКА ДАРКО-ЛЕК
ул.Маршал Тито бб

АПТЕКА ЗЕГИН
ул.Маршал Тито бр.154 Неготино

АПТЕКА ПЕОНИЈА
ул.Маршал Тито бр.150


ОХРИД

АПТЕКА АНГЕЛИКА 2
ул.Абас Емин.бр.80

АПТЕКА БИО-ЛЕК
бу.Туристичка бр.32

АПТЕКА ГРАШНИЦА
ул.Гоце Делчев бр.171

АПТЕКА ДОНЕВИ
ул.Питу Гули бр.67

АПТЕКА ЗЕГИН ФАРМ
бу.Туристичка бб.

АПТЕКА ЛИСА ФАРМ
ул.Гоце Делчев бр.248

АПТЕКА МЕРИФАРМ
ул.Македонски Просветители бр.9-А

АПТЕКА ПАШОЛИ
ул.Гоце Делчев бр.85

АПТЕКА ТИЛЕВИ
ул.Цар Самоил бр.8


ПРИЛЕП

АПТЕКА ЕУКАЛИПТУС
ул.Марксова бб.

АПТЕКА ВЕНЕНА
ул.Гоце Делчев бр112

АПТЕКА ЕДЕЛВАЈС-Ј
ул.Илинденска бр.9

АПТЕКА ЕДЕЛВАЈС
ул.Мице Козара бр.21

АПТЕКА ЗЕГИН
ул.Гоце Делчев бб.Прилеп

АПТЕКА ЗЕГИН
ул.Марксова бр.37 Прилеп

AПТЕКА МЕЛИСА
бу. Гоце Делчев бр.35

АПТЕКА МЕНТА ФАРМ
ул.Марксова бр.190

АПТЕКА МЕНТА ФАРМ 2
ул.Моша Пијаде бр.172

Аптека Нарис 4
ул. Кузман Hосифовски 37

АПТЕКА ФАРМЕД
ул.Републиканска бр.49

АПТЕКА ФАНУРИЈА
ул.Трајко Тарцан лок.1


РАДОВИШ

Аптека Еурофарм
ул. Блаже Конески Бр.10

АПТЕКА ЗЕГИН
ул.М.Тито бб Радовиш


СТРУГА

АПТЕКА АНГЕЛИКА 1
Кеј 8-ми Ноември бб

АПТЕКА БЕЛАДОНА
ул.Маршал Тито бб

АПТЕКА БЛЕДИ
ул.Маршал Тито бб

АПТЕКА ВИА ФАРМ
с.Вевчани

АПТЕКА ЗЕГИН
ул.ЈНА бб.Струга

АПТЕКА КАРАМАЧОСКИ
ул.Димитар Влахов бр.39

АПТЕКА ЛЕКОФАРМ
с.Лабуништа

АПТЕКА МАК МЕДИКА
ул.Елпида караманди бр.3

АПТЕКА МЕДИКА
ул.Ристо Крле бр.1

АПТЕКА НИТА-ФАРМ 1
ул.Ристо Крле бр.5

АПТЕКА НИТА-ФАРМ 2
ул.ЈНА бб.

АПТЕКА ПРИМАВИТА
ул.Маршал Тито бб.Струга

АПТЕКА СВ. ПЕТКА
Кеј 8-ми Ноември бб.

АПТЕКА ФАРМА-НОВА
ул.Ристо Крле бр.3

АПТЕКА ФАРМАЦИЈА ПОЛОЖАНИ
ул.ЈНА бб.Струга

АПТЕКА ХЕРБА
с.Лабуништа


СТРУМИЦА

АПТЕКА АДОНИС
ул.24 Октомври бр.4,5,6

АПТЕКА АЛТЕА
ул.Маршал Тито бр.2/1

АПТЕКА АЛОЈА
ул.Младинска бр.3

АПТЕКА ВИОЛА
ул.Братство-Единство бр.36/а

АПТЕКА ВЕРБЕНА
ул.Панче Пешев бр.32

АПТЕКА ВЕЛНЕС
ул.Брадство Единство бр.16

АПТЕКА Еурофарм
ул. Маршал Тито Бб

АПТЕКА ЕЛИКСИР
ул.Димитар Влахов бр.29

АПТЕКА ЕЛИКСИР 2
ул.Младинска бр.13

АПТЕКА ЕЛИКСИР 3
ул.Ванчо Прке бр.14

АПТЕКА ЕСКУЛАП
ул.Младинска бр.30

АПТЕКА ЗЕГИН
ул.Гоце Делчев бр.41 Струмица

АПТЕКА ЗЕГИН
ул.Ленинова бб. Струмица

АПТЕКА ЛАВАНДА
ул.Балканска бр.41

АПТЕКА ПАНАЦЕА
ул.М.Тито бр.172

АПТЕКА СНЕЖАНА ФАРМ
ул.Панче Пешев бр.1

АПТЕКА СНЕЖАНА ФАРМ 2
бу.М.Тито бр.12/2

АПТЕКА ФАРМАКА 1
ул.Димитар Влахов бр.34

АПТЕКА ФАРМАНОВА
ул.Младинска бр.9

АПТЕКА ФИТОМЕДИКА
ул.Маршал Тито бб

АПТЕКА ЦВЕТ
ул.Ленинова бр.58

АПТЕКА ЧИФЛИК
ул.Никола Тесла бр.15-А


СВ. НИКОЛЕ

АПТЕКА ЗЕГИН
ул.М.Тито бб.Св.Николе

АПТЕКА ЗЕГИН
ул.Плоштад Илинден бр.42 Св.Николе


ТЕТОВО

АПТЕКА АРДИ ФАРМ
с.Групчин

АПТЕКА АСЛИ ФАРМ
ул.29-ти Ноември бр.29

АПТЕКА АНДОЛ-Г, С.М.Речица
ул.Луботенска бб.

АПТЕКА АОРТА ФАРМ
Ул.Илинденска б.б.

АПТЕКА БИОФАРМ
Ул.Илинденска бр.174

АПТЕКА БЛЕ-МЕДИКА
ул.29 Ноември бр.63

АПТЕКА БЛЕ МЕДИКА 1
ул.Мемет Паш Дерала бр.73/4

АПТЕКА БЛЕ МЕДИКА 2
с. Мала Речица ул.101 бб

АПТЕКА БЛЕ МЕДИКА 3
ул.Мемет Паш Дерала бр.21

Аптека Блини
ул. Илинденска 89

АПТЕКА ВАША Аптека
ул.Браќа Симоски бр.2

АПТЕКА ВЕЛА-ФАРМ
ул.К.Р.Дрнц бр.36-А

АПТЕКА ВИТАЛЕК
ул.29 Ноември бр.51

АПТЕКА ВИТАЛЕК 1
ул.Борис кидрич бр.76

АПТЕКА ВИТАЛ ФАРМ
ул.Илинденска бб.

АПТЕКА ДАНИ-ФАРМ
с.Брвеница

АПТЕКА ДУШИЦА ФАРМ
ул.В.С. Бато бр.180/3-2 блок 70

АПТЕКА ЕКАЛЕК
ул.H.Сандански бр.57

АПТЕКА ЕМИ-ФАРМ
с.Брвеница

АПТЕКА ЖАНЕ-ФАРМ
ул.29-Ти Ноември бр.16

АПТЕКА ЈЕТА – ФАРМ
ул.Иво Лола Робар бр.345/5

АПТЕКА ЈОНА ФАРМ
ул.Горна Чаршија бб

АПТЕКА КЕМОФАРМАЦИHА-БОНИ
ул.29-ти Ноември бр.33

АПТЕКА КЕМОФАРМАЦИHА
ул.Мехмет Паша Дерала бр.4

АПТЕКА ЛАОРТ
ул.Горна Чаршија бр.45

АПТЕКА М&М ФАРМ
ул.Блакоја Тоска бр.31/1

АПТЕКА МЕРИ
ул.Т.Циповски бр.50

АПТЕКА МЕКА
ул.Маршал Тито бр.35/1

АПТЕКА МЕДИГАЛ-ФАРМ
ул.Благој Тоска бб. локал 3

Аптека МЕДИКА
Ул.Маршал Тито Б.б.-Зелен Пазар бр.11

Аптека Медикамент Лек
ул. Димо Гавровски 2

АПТЕКА МЕЛ ФАРМ
ул. 120 бр.5

АПТЕКА НАР ФАРМ
Ул.Илинденска бр.170

АПТЕКА НАТУРА-ФАРМ
ул.М.А.Ченто бр.13

АПТЕКА НАТРЕН ПЛУС
с.Камењане

АПТЕКА УНИВЕРЗАЛ-Р
ул.Илинденска бр.229

АПТЕКА УНИВЕРЗАЛ-Р-2
ул.120 -Зелен пазар

АПТЕКА УНИВЕРЗА.-Р-3
ул.Т.Ц.Мерџан бб.

АПТЕКА УНИВЕРЗАЛ-Р-4
ул.Илинденска бб

АПТЕКА ФАРМАКОН
ул. Страшо Пинџур бр.17

АПТЕКА ХЕРБА ФАРМ
ул.29 Ноември бр.67

АПТЕКА ЦАРА-ФАТМ
ул.Страчшо Пинџур бр.91

АПТЕКА ЦАРА-ФАРМ 2
ул.Илинденска бр108


ШТИП

Аптека Еурофарм
ул.Ванчо Прќе Бр.50

АПТЕКА ЗЕГИН
ул.Јосиф Ковачев бб Штип
Adobe Flash Player Download
Кога имате недостиг од
железо, кога имате чувство на
изнемоштеност, измореност
и за време на бременост.
За здрав физички и ментален
развој на вашите деца. Ги
содржи најважните 9
витамини и калциум.

Salus - Haus е германска компанија, основана во 1916 година од д-р мед. Ото Greither и до ден денес функционира како фамилијарен бизнис.Salus е производител на некои од најпопуларните билни производи на пазарот, вклучувајќи ја течната формула составена од железо - Floradix ®, која има освоено признание за висок квалитет. Со над 90 години работно искуство во медицинската индустрија, можеме да се пофалиме со нашите течни додатоци (додатоци во исхраната), таблети, капсули и органски билни чаеви - сите произведени со цел да се промовира здрав живот на природен начин. Нашата посветеност за подобро здравје се протега надвор од производите што ги произведуваме. Сите наши системи за истражување, развој и производство се градат врз основа на еколошки безбедни постапки. Квалитетните производи на нашата компанија се дистрибуираат во над 50 земји низ целиот свет, вклучувајќи ја и Македонија.

Билниот сируп ALPENKRAFT - ги
олеснува симптомите на
бронхитис, на воспаление на
грлото, грип и олеснува при
зарипнат глас.
Salus производи може да се купат во
сите подобро снабдени аптеки.
Copyright © BetaFarm DOOEL